Коледните и Новогодишните празници са дългоочаквани , запомнящи се , неповторими и наистина блестят с нашите преживявания и вдъхновения . Ние жените винаги сме настроени трепетно очакващо и с представянето на нашите тоалети в най- блястящия им вид ! Ето какви запомнящи се тоалети може да облечете и да се чувствате добре ! Изберете удобни , красиви , елегантни и модерни модели , които ще ви направят единствени и уникални .

Тук ще ви представя няколко предложения които се вписват идеално във параметрите , които споменах по-горе.

Паетите с целия им блясък сами по себе си създават на мига усещането за празник . Затова спокойно може да съчетаете горната или долната паетена част със стилна едноцветна пола или панталон и веднага влизате в бляскав образ . А роклята изцяло с паети ще Ви превърне в запомнящото се бижу на вечерта .

Малката черна рокля си остава във всичките й варианти класика с непреходност във времето . Съчетайте със сребристи обувки и малък клъч с животински принт и ще бъдете стилна и елегантна .

Така популярните тази година поли солей с тюл в стил “Тоту”създават френска елегантност и придават неповторим шик в облеклото ни . Освен това са и подходящ модел за всяка фигура . Със сигурност ще сте уникална , ако заложите на тази визия . Съчетайте със сребриста или златиста горна част , елегантни обувки и малка стилна чантичка.

Друга непреходна класика е червената рокля . В какъвто и модел да подберете това бижу , непременно ще бъдете забелязани и ще искрите в празничната вечер ! Съчетайте с елегантни обувки модел “Стилето” и малка чантичка .

Особено подходящи са и блестящите прави рокли в стил “Гетсби” . Много стилно допълнение на тази визия са диадемите , които са обявени за акцента на аксесоарите на годината . Изберете за тази визия изчистена черна диадема с блестящ елемент , перли или дори пера . Семпло , непреходно и запомнящо се !

Роклите с животински принт. В къс или дълъг вариант те ще бъдат Вашия неповторим почерк .

Не мога да пропусна да ви напомня да посрещнете Новата 2020 г. с обявения за неин цвят Кралско синьо . Един реверанс към нея , който ще ви носи удоволствие и късмет през цялата година !

Всички модели облекла в тази статия може да намерите в магазин Sassy and Dress – гр. Варна , бул. Чаталджа 5 . Стил , артистизъм , елегантност !