Чисто човешкото ни чувство да помогнем на някой , който има нужда, е това което ни обединява като хора . Така усещам и аз своята мисия в живота, и няма по- добър начин да изразя себе си чрез професията която упражнявам. Разбира се дълъг път изминах докато се намеря в професионален план. Ето ме тук, пред вас ,да изразя себе си , да ви дам частичка от душата си, която ме показва най-добре в работен план. Използвам думите на една жена, отличен професионалист, която е и мой учител и която следвам с голям интерес – Екатерина Малярова. Това са нейни думи и изказвам огромната си благодарност към нея , защото в тях аз припознах себе си и не намирам по – точен и прекрасен начин да се изразя пред вас!

Ето ги : “От време на време пред човек възниква въпросът: защо? Защо правя това, което правя?
За какво живея?
Какво мога да донеса на този свят?
В какво вярвам и какво е важно за мен? В организациите и компаниите това се нарича “мисия”. Помислих над тези въпроси повече от веднъж и накрая формулирах нашата мисия. Когато казвам нашия, имам предвид целия ни екип. Така: “МИЛИОН КРАСИВО ОБЛЕЧЕНИ ЖЕНИ!” Съгласете се, звучи вълнуващо!

Нека поговорим малко по -подробно и да отговорим на няколко често задавани въпроса.

ЗА КАКВО?
Вярвам, че всяко момиче, всяка жена заслужава да изглежда красива!Разбира се, концепцията за красота може да бъде много различна от човек на човек. Но е важно една жена да бъде в хармония с образа си. Заедно с хармонията, увереността, женствеността, привлекателността идва при нея. Тя започва да се отървава от много комплекси, които са седяли в нея преди и й пречат да се чувства като Жена.

Гледайки клиентите си, забелязвам, че промяната на външния им имидж им помага да се чувстват красиви, което означава, че са по -щастливи. Личният им живот и кариерата започват да се оформят по различен начин.

Новите дрехи сами по себе си не могат да променят живота и кариерата ви. Просто новите дрехи и новата визия ви карат да се чувствате и да действате по различен начин. Започвате да привличате напълно различни хора от преди. И събитията в живота ви започват да се случват други. Тези промени се стимулират от новите дрехи. И за мен най -добрата награда е да видя как се променя животът на клиентите ми . У нас се случва така, че никъде не ги учат как да се обличат правилно. Нито в семействата , нито в училищата.  А майките често не са добър пример за подражание по отношение на външния вид. Информацията в списанията и в Интернет е фрагментарна и противоречива и не дава пълна картина.

Искам да споделя с вас точно моя опит и техниките, които използвам в работата си. С тяхна помощ обличам хората да влязат на червения килим или да се срещнат с президента, подбирам изображения за бизнесмени и обикновени хора, които са решили да се трансформират и са се обърнали към мен. Аз съм привърженик на практическите знания, които могат да бъдат взети и приложени точно сега.  Именно на тях давам своите материали и обучения.

МИЛИОН МНОГО ИЛИ МАЛКО?
Зависи как броиш. Тази цифра може да бъде изчислена по броя на абонатите, или по броя на посетителите на сайта, или по показванията на видеоклипове. Но такова изчисление би било неточно : в края на краищата не всеки човек, който чете нашите статии или гледа видеоклипове, се вдъхновява от него и се променя.

Затова вдигаме летвата и ще съдим по обратна връзка. Но също така не за всички. Ще броим само онези рецензии, които описват реалните промени, които са ви се случили след обучението. Как се е променил гардероба ви. Как се е променило възприятието за себе си. Какви събития са се случили в живота ви във връзка с това. Важни са най – вече трансформациите. Вашата трансформация е най -голямата награда. Променихме ли заедно живота ви по някакъв начин? Оставете отзив. По този начин ще ни помогнете да постигнем нашата мисия „милион красиво облечени жени“.

И връщайки се към въпроса „милион много ли е или малко?“, Отговарям: Това е изумително число. Напълно възможно е в обикновен човешки живот да не може да се събере толкова много. Но ще приема, че това е мисия за развитие.

И така, защо не целта да е – „милион красиво облечени жени“. Искате ли да бъдете една от тях?

КАКВО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ В МОМЕНТА:

Били ли сте на консултация при мен ? Оставете отзив

Искате ли да опитате да подобрите стила си? Започнете с тест , след който можете да получите безплатни уроци.

Искате ли да работите лично с мен?  Научете за моите  услуги / Консултации , Анализ на гардероба, Личен стил , Капсула гардероб , Помощ при пазаруване). Нуждаете се от помощ при вземането на решение? Свържете се с мен на e.georgieva@ogledalostyle.com Благодаря! Емилия Георгиева, вашият стилист-имиджмейкър .