СПОРТЕН
Спортен стил е един от любимите на повечето мъже, благодарение на степента на удобството, което предлага подобно облекло. Тениски, долнища, шорти и суичъри с или без цип, са само някои от дрехите, които мъжете могат да си изберат, за да получат един удобен и модерен спортен аутфит.
Елементи, на които можете да разчитате: спортни аксесоари, избор на цветове, които не претоварват, дрехи от удобна материя.

УЛИЧЕН
Ултра-небрежен е варианта който избират все повече и повече мъже, по същата причина, по която те избират спортния стил. Въпреки че лекотата е общата черта между двата стила, те се различават с някои аспекти, като уличният стил предлага по-голяма възможност за себеизразяване.
Елементи, на които можете да разчитате: тениски с текстове, широки джинси, метални или кожени аксесоари, раници.

НЕБРЕЖЕН
Понятието “небрежен” означава свободен – вероятно този стил ще бъде лесно объркан с другите двата описаните по-рано. Въпреки това, по отношение на факта, че небрежният стил заема и влияния от бизнес стила, той е по-гъвкав и лесно може да се носи по различни поводи.
Елементи, на които можете да разчитате: джинси, ризи, памучни тениски или панталони, пуловери, сака, обувки или кецове.Съчетани те дават свобода и уникалност съчетани с удобство.

БИЗНЕС СТИЛ
Мъжествеността може да бъде представена и чрез бизнес облекло. Този стил е идеален за предаване на идеята за професионализъм. Бизнес стила е етикета в корпоративни събития и бизнес срещи или работни дни в офиса.
Елементи, на които можете да разчитате: костюми, ризи, сака, панталони с гънки или прави, аксесоари като часовници, вратовръзки или елегантни колани. Бизнес стила е етикета на съвременния работещ мъж, който държи на изискания имидж и отделя особено внимание към детайлите.

Изображения Pinterest