РОМАНТИЧЕН СТИЛ

Романтичния стил е подходящ за събития, вечерни разходки на почивка, екскурзии до театъра, банкети, празници – рожден ден, сватба, дипломиране. Не е подходящ като офис дрехи, въпреки че в някои случаи е възможно да се носи романтична блуза със строга пола или панталон или да се добавят романтични аксесоари към класическия костюм. Вълнообразните ефирни материи, пастел или наситени цветове, елегантни къдрички, дантели, панделки и волани създават неповторимия женски образ.
Елементи, на които можеш да разчитате: блузи с широки ръкави, шапки, ниски обувки , поли тип панталон.

Близо до романтичния стил е БОХЕМСКИЯ СТИЛ. Той предава ценности като екстравагантност, смелост и неподчинение.
Елементи, на които можеш да разчитате: свободни рокли, леки топове с флорални щампи, разкроени панталони от ефирна материя, цветни чанти малки или големи по размер.

КЛАСИЧЕСКИ СТИЛ
Класическия стил се характеризира с висока скромност, простота и този минимализъм е в състояние да подчертае съблазнителността на женската фигура. Така че да припомним легендарния израз на Коко Шанел:
“Ако сте впечатлен от красотата на някоя жена, но не можете да си спомните в какво е била облечена, значи тя е била облечена перфектно”. Това е максима, която като никоя друга показва в дълбочина своята вярност, когато става въпрос за класиката.

ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ
В много случаи се изисква елегантен дрес код. Много хора го предпочитат и прилагат в ежедневието , за събития , превръщат го в свой почерк Елегантен означава много повече от избора на бяла риза с чифт панталони за офиса; всъщност, елегантността на един външен вид може да бъде постигната чрез интересна игра на текстури или нюанси на облеклото или чрез избора на подходящите аксесоари, предназначени да го измъкнат от анонимността.
Елементи, на които можеш да разчитате: класически дрехи, малка черна рокля, ризи, сака, поли тип „молив“.

ЕЖЕДНЕВЕН/СПОРТНО-ЕЛЕГАНТЕН/СТИЛ
Този вид стил на обличане е по-подходящ за активните хора, които имат живот, изпълнен с различни срещи, пазаруване,пътуване . Имате такъв труден ден, че смятате, че имате нужда от хронометър, за да се справите с такъв натоварен график? Тогава най-вероятно спортния аутфит е чудесен вариант, който можете да разгледате. За разходки с приятели в града няма нищо по-удобно и практично от спортния стил .Искате да се обличате неангажиращо? С лека тениска и джинси или трикотажни панталони, които ви карат да се чувствате свободни в своите движения сте супер.Прибавете удобни еспадрили, кецове, цвят и настроение!
Елементи, на които можете да разчитате: долнища, широки тениски или потници, суичъри, кецове или маратонки, рокли и поли от конвенционални материали и прави линии.

Изображения Pinterest