Една от най-топлите и предпочитани визии за есента и зимата е съчетаването на дънки и пуловер. Освен това е удобно облекло, особено когато е подбрано с подходящите връхни дрехи, боти или ботуши.

Най- важното в случая е да изберете подходящите за вашия тип фигура модел на дънките. Ако не знаете какъв е типа на фигурата ви, можем да го направим заедно. Ако искате да се запознаете с видовете модели дънки , може да прочетете статията ми за тях ТУК.

Когато съчетаете дънките си с различен модел пуловери, жилетки или блузи, ще имате един добър шанс да изглеждате различни почти всеки ден, разбира се ако това е подходящия за вашето ежедневие аутфит.

"Капсула" с дънки.
“Капсула” с дънки

За да ви дам точна и конкретна предства ще използвам за пример един конкретен модел дънки , който ще съчетаваме с различни горни части и обувки. Избирам универсален модел на прави дънки , които са подходящи за всички видове фигури, а вие може да приобщите вашия любим модел към примерите.

Универсални прави дънки

А тук ви предлагам и пдходящите за всички аутфити обувки – боти , ботущи , кубинки , сникърси .

Подходящите за дънки обувки.
Съчетайте с вашите дънки

Всяка жена се стреми да създаде визия за фигура тип “пясъчен часовник” , ако разбира се няма такава. Затова първия пример е с пуловер или жилетка с подчертана талия. Те създават изваян силует и може дори да облечете за вечерно излизане , ако сложите отлолу красив топ и съчетаете с равни боти.

За фигура "пясъчен часовник".
Втален силует с пуловер

Пуловера с “лодка” деколте е особено женствен , открива рамената и в същото време топли тялото. Много подходящ е този избор за дами с форма на тялото “круша” , тъй като деколтето балансира бедрата , насочва погледа към раменете и го отвлича от корема. Съчетаваме с право късо палто и високи ботуши.

Женствената линия на пуловер с “лодка “деколте

Дългата жилетка е друг чудесен избор , тъй като създава впечатление за колона и така издължава фигурата. Прекрасен избор и за офис стил, както и възможност за чудесни цветови комбинации с долен пласт дреха- блуза , топ, риза.

Дънки и дълга жилетка.
Дългата жилетка – чудесен избор за всяка фигура

Пуловер тип “прегърни ме”. Чудесен избор за вечеря в неформална обстановка – с любим човек, приятели , колеги. Дамите с добре изразен корем да се въздържат от този избор , тъй като всички извивки ще се очертават видимо.

Пуловер тип "прегърни ме "и дънки.
Елегантен и сексапилен модел “прегърни ме “

Класически избор – мек кашмирен пуловер, шал и тренчкот. Класиката винаги е на мода. Този сет може да използвате много сезони подред и да не ви омръзва или да се считате за демоде облечена .

Кашмирен пуловер и дънки.
Вечната класика – кашмирен пуловер

Цветните комбинации са винаги много свежи. Избирайте пуловери във вашия цветови сезон и се наслаждавайте на изразения блясък на очите ви, сияещата кожа и удовлетворения си поглед в огледалото.

Свежи цветни комбинации

Пуловер с релефна плетка . Подходящ е за студените дни , свободното време или лежерното ежедневие .

Пуловер с релефна плетка и дънки.
Релефните плетки на пуловерите са особено актуални този сезон

Туниката и съчетана с дънки също е класика – прикрива бедрата и корема , дава допълнително стройност на тялото. съчетайте с красив дълъг гердан , за да внесете своята нотка индивидуаленост.

Туника и дънки.
Туника и дънки

Класическото поло , независимо дали е трико или от плетиво може да бъде идеалния минималистичен вариант на ежедневна визия. Не препоръчвам за по-пълните дами – очертава всички извивки на тялото и не е добър избор .

Полото – от трико или плетиво винаги ще е актуално

Всяка жена има своите предпочитания , стил и стремеж какво иска да покаже със визията си. Избрахте ли си от примерите вашия любим стил на пуловер с дънки? Ще се поглезите ли с някой нов , който ще купите този сезон?

Изображения : Pinterest