От класиката до спортното облекло, за всеки сезон , както и за настъпващия есенно – зимен, ви предоставям тези вдъхновения! Зареждаме се с положително настроение и подготвяме зашеметяващи есенни визии за всеки ден. Дори едно скучно и мрачно време може да се превърне в най-яркия сезон, ако носите стилни дрехи.


1.Очарователен монохромен сет .
Добре премисленият монохром винаги изглежда представителен и елегантен – не са необходими цветни петна , най- изискан е и е т.н. total look . Най-класическият и лесен за изпълнение е начина по който използвате един цвят в 3 или 4 негови тона . За по-младите дами, които искат да покажат своето „аз“, е подходящо облекло в бели и млечни нюанси. За дамите в средната и над нея възраст са подходящи бежовите топли или студени нюанси.

2.Базовия вариант в гардероба – тренчкота.

Непреходен вариант за дами, които обичат класиката, е минималистичния външен вид с модерен тренчкот. Да, определено класно и модерно!  Ако все пак искате да се откроите сред дамите облечени също в тренчкоти, предлагам да обърнете внимание на пастелни нюанси и ко нтрастните аксесоари (например, препасете се с друг колан, вместо с обичайния негов колан).

И белите /светлите/ботуши ще добавят различна класа към визията ви.

3.Топла и модерна спортна визия с анцунг

В хладните есенно дни е чудесно да ви обгръща топла и мека дреха , която в същото време е модерен тренд. Когато сте в лежерното си ежедневие , дните за почивка и имате настроение за тази визия , можете да се насладите на това удобство. Комбинацията от стилове през есенно – зимния сезон 2021г./ 2022 г. е разнообразна и прави облеклото по-интересно.

4.Плетената рокля , една завръщаща се красота

Хитът на сезона, който грабна вниманието на всяка жена. Плетената рокля, подобно на анцуга от предишния параграф, е много уютна и мека, красота , която придава на образа женственост. Свободният силует само леко очертава извивките на фигурата, създавайки мистерия и място за въображение. Съчетаваме роклята с миди или макси палто, добавяме високи ботуши, за да не нарушаваме вертикалната линия на тоалета.

5.Класната и удобна визия с панталон

Дами , ако обожавате бизнес класиката, за вас са тези идеи за това, каква красива визия можете изградите за офис ежедневие или бизнес среща. Спокоен и леко спортен вариант: комбинираме костюма с тениска, като не закопчавате сакото, добавяме обувки с нисък ток и аксесоари.

По-официалната визия може да се състои от блуза или риза (можете да позволите и плитко деколте, ако събитието позволява). Закопчавате якето, съчетавате с класическа чанта, която никога няма да излезе от мода. 

7.Топлата визия с палто от каракул

Обемно палто от каракул може да направи образ изискан и скъп, дори ако носите обикновени дънки с маратонки и сако. Създайте монохромен външен вид или се задоволете с обичайния ежедневен стил. Между другото, не забравяйте за чантата си!

8.Изисканата визия с високи ботуши

Подобни ботуши от Bottega Veneta станаха истински хит в края на миналата зима и тепърва набират популярност. Грубият им външен вид ще добави лека ексцентричност към визията, а тесените ботуши ще напрвят краката по-стройни. Могат да се комбинират с овърсайз дрехи, анцуг, но според мен най-идеалният комплект са грубите ботуши с рокля или пола. Миксовете от настроения са равни на микс от визии.

Изискана визия с цветни акценти

Цветните акценти са запазена марка на дами с цветна и ярка душевност , такива , които чрез тях не се страхуват да заявят себе си категорично пред света . Цветните акценти са и възможния начин да разнообразите монохромната визия , когато в движение сте принудени да реагирате на обстоятелствата на ежедневието .

Изискана бизнес визия с пола

Сатенени, плетени, кожени поли – трябва да обърнете внимание на тези модели, ако обожавате истинската женствена визия и не пропускате да я използвате навсякъде в работното си ежедневие. Можете да създадете фина и в същото време строга визия със сатенена пола и подходящ блейзър. Какво ще кажете за тоалет с акцент с пола с щампа? Анималистичният принт не отстъпва по своята уместност на карираната или полата на точки. Смело го комбинираме с основни неща и допълваме образа с елегантни аксесоари.

Източник на тема и изображения : Pinterest , Анастасия Власова