“ Есенни цветя ,

разхвърляни в тревата ,

капчици роса сред сух пустинен вятър.

Есенни цветя , звезди във тъмнината ,

слънчеви петна , играещи с листата“

„Есенни цветя“ група „Атлас“

Есента идва , и като нов сезон носи нови надежди , настроения и очаквания в нашето ежедневие , в мислите и душите ни . Несъмнено те се отразяват чрез дрехите и визията ни като цяло ,затова е важно да сме в крак с тенденциите на есенния гардероб и в съгласие със себе си.

Основни в списъка са :

Сакото , което си отива със всичко . Например с дънки , които могат да са в земните , есенни тонове на сиво , всички тонове на кафявото , зелено , както и на класическото индигово синьо и черно. Ще бъдете в модерните трендове ,ако облечете сет от две части в така актуалното каре .

Ефирните дълги рокли с флорални мотиви в пастелни нюанси , съчетани с високи ботуши с плътен ток ще са романтичния поглед на вашия образ в огледалото .

Ще изглеждате и ще се чувствате шик , ако съчетаете сакото или обемния пуловер с пола солей от по-плътна материя в топъл контрастен цвят .

Включете в елегантната си визия кожен панталон или клин в класическо черно ,кафяво или тъмен бронз.

Особен щрих на облеклото ви ще предаде и ризата oversized в бяло или екрю.

Акцент този сезон има пуловера като връхна дреха , а не само като топло допълнение на есенното облекло. Ще сте на върха на модната вълна , ако го съчетаете с по-дълга бяла риза и кожен клин.

Добавете така удобните кубинки към вашата ежедневна визия . Особено модерни този сезон са животинските принтове и бронзовия цвят както на голямата структурна чанта за удобство или малката чантичка през рамо или кръста .Така ще се впишете елегантно в топлата , приглушена визия на сезона .

Не забравяйте , че есента приканва към топлина , сгряващи душата разговори с чаша топъл чай или кафе с любим човек и много доверие и любов .

Изображения Pinterest