Много от нас жените искат да съчетаят удобството и шикозния образ , който да имат , когато избират един от най- важните елементи на своята визия – обувките. Неудобните обувки са способни да съсипят всеки един образ, който исkаме да имаме, а най-вече да бъдем себе си. Откажете се да следвате тенденции, визии, които много ви харесват , но не са за вашите крака, ежедневие, удобство, необходимост . И така, с тази статия аз искам да насоча вниманието ви повече към удобството, което върви задружно с елегантността . С тези примери се надявам да ви помогна и вдъхна усещането, че ще се чувствате себе си в своя избор на визия. И втората причина е, че предпочитате увереността, когато имате малък , компактен гардероб. Така, тези 3 модела обувки ще са достатъчни за постигане на желаното от вас.

Обувки с равна подметка , т.н. “лоуфъри”. Те са леки , удобни и са идеалния вариант за меката есен. Защо точно те, а не популярните “балеринки”? Защото са повече удобни и отлично с вписват във всеки есенен образ и не на последно място са комфортни. Чудесно се съчетават с панталони, дънки, рокли и поли. “Балеринките ” са също очароателни , но не са толкова универсален, есенен модел. Ако искате да внесете повече бласък и индивидуален почерк , особено за монохромните визии, изберете по-ярки цветове, модели с ресни , метални елементи , контрастни шевове.

Кецове или т.н.”сникърси” . Те са отлична възможност за жени , които водят активен начин на живот и които дават приоритет на комфорта, но пък и техния личен стил е преобладаващо спортен с елементи на елегантност. Това са класическите кецове от промазан плат, кожените бели класически маратонки, които ще придадат младежки дух , неангажираща простота и свежест на визията. Есента на 2021г., носи със себе си тренда на кецовете /маратонките в пастелни оттенъци , които придават женствена елегантност.

Обувки на нисък , удебелен ток . Ако работата или просто желанието ви изискват да сте на обувки с ток, то изберете този модел обувки. Те са елегантни , ще ви осигурят 100% комфорт . Те перфектно допълват всяко бизнес облекло, придават на краката ви издължено изящество. Мого стилисти препоръчват тази есен в тренд, да бъдат тези обувки в цвят фуксия , жълт или син , както и животински принт. По този начин ще добавите акцент и ще имате освежена и елегантна визия.

Изображения :Pinterest