Всички искаме къщата или апартамента ни да бъдат интересни и да носят нашия почерк , нашия стил. Много често това предполага влагането на повече финанси. С тази статия , искам да ви покажа няколко начина, по които можете да направите интериора си забележителен , без големи разходи.

  1. Сменете осветителните тела , заменете ги с висящи такива . Последните тенденции по препоръка на водещи интериорни дизайнери са именно те .

2. Добавете мебели , които ще прибавят блясък в пространството . Най -често това са месинговите масички , аксесоари като – вази , статуетки , рамки за снимки , елементи от неръждаема стомана .

3.Използвайте големи стайни растения . Ако искате интериорният ви дизайн да се откроява, украсете домашния интериор с големи стайни растения в карсичи керамични или метални саксии или кашпи .

4. Изберете естествени материали , които да са не само преобладаващи в интериора , но и са да своебразен акцент.Няма нищо по -впечатляващо от това да украсите дома си с предмети, изработени от устойчиви материали, особено днес, когато целият свят е загрижен за околната среда.

5. Използвайте повече естествени , но и в същото време живи цветове , които ще предадат индивидуалния колорит на вашето пространство , тези които са вашата представа за дом . Нека те да отразяват вас самите , а не да са просто копие на модерност .