Съчетаването на дамската чанта с дрехите през студения сезон значително се отличава от лятото . Палтото , парката , якето , кожените палта и елеци изискват внимателен подбор на аксесоарите и конкретно този на дамската чанта . В предвид на това , че повечето връхни дрехи са тъмни на цвят е хубаво да избираме светли или поне по – ярки дамски чанти . Контрастен аксесоар , който се различава по цвят ще изглежда като свежа усмивка и спомен за пролет и лято във вашата визия . Ако избора на ярко жълта , розова или оранжева чанта е в повече за вас , то може да заложите на по-ярък контрастен шал или шапка .

Друг важен елемент е големината на чантата , т.е. пропорциите й спрямо връхната дреха.Чантата не трябва да е много малка или много голяма . Нека ориентир ви бъде вашето тяло и обема на връхната дреха . Много неуместно би изглеждала малката коктейлна чанта през рамо на овърсайз якето или палтото . Заменете я с чантичка през кръста , в случай че обичате малките размери чанти . Освен това тя ще бъде акцент на талията и ще придаде на силуета ви повече женственост .

Най -универсалната връхна дреха е елегантното , класически модел палто и на него му отиват всички модели дамски чанти . И все пак през зимата е хубаво да се придържаме към чантите с правилна форма и елементи . Така още повече ще подчертаем неговата изчистена елегантност .

На пухените , дебели якета подхождат квадратните , универсални по размер чанти през рамо . Избирайте ги с контрастен на якето цвят .

На коженото палто или елек подхожда чанта с къса дръжка / една или две / , която се носи в ръката . Понякога този модел не е толкова удобен , но винаги изглежда много стилно .

Ако все пак държите на своето мнение и личен стил , знайте че препоръките спокойно могат да се пригодят към вашето желание .

Може да ми се доверите и да обсъдим много подобни теми в Имидж консултация !

Изображения Pinterest