Най – добрия съвет който мога да ви дам е да познавате своята фигура. Какъв тип е , как да поставяте акценти на подходящите места и как да прикривате несъвършенствата . За това най- лесния вариант , който ще Ви научи за цял живот какда го правите сама е консултацията “Личен стил ” . Нито една модна вещ в облеклото или аксесоарите не може да преобрази гардероба ви , ако не избирате подходящите кройки , дължини , щампи , съчетания точно за Вас. Правилното позициониране на дрехите по тялото Ви – това е основата на хармоничния образ . Аз съм подбрала няколко частични примера , които ще Ви помогнат да постигнете по-строен вид .

Монохромността на долната и горната част на визията издължава фигурата . И това не е задължително да бъдат еднакви тонове , а по скоро сходни тонове в един цвят . Това важи и за по-тъмните, дълбоки цветове и полутонове на дамите с по- едри фигури визуално смаляват фигурата .
Всяка хоризонтална контрастна част “реже “силуета . Това е важи както за монохромността в дрехите , така и за обувките , които контрастират с чорапогащника или кожата на краката . Затова избирайте да са в един тон .
Дрехите по тялото винаги правят силуета строен , особено за жени с нисък ръст и с по-големи размери на дрехите . Не тесни и очертаващи , но колково повече са широки , толкова повече килограми добавят . Това касае и широките и къси панталони , клошове , набори .
Висока прическа . Ето защо аза препоръчвам на много от моите клиенти да променят причческата си . Дългите коси в съчетание с дрехите , създават хоризонтална линия , режат ръстта , закриват шията . Събрани в кок или висока опашка откриват деколтето , шията , лицето , което се постига и с подстригването в стил “боб” , “пикси” или късо каре .

Изображения Pinterest