Да поговорим за чорапогащниците? Темата е много актуална и донякъде интимна, но каквото и да си говорим винаги ще има какво ново да се каже и обсъди.

Ето няколко правила, които да са ви от полза, и към които да се връщате винаги, когато ви потрябва съвет навреме.

  • Които и да било чорапогащници с блясък изглеждат много евтини, съсипват всяка визия и добавят обем на фигурата.
  • Телесния цвят чорапогащници трябва да са матови и максимално близки по цвят с цвета на кожата ви.
  • Цветните чорапогащници и чорапогащниците с принт , могат да добавят обем на краката и фигурата ви. Бъдете внимателни с тях.

А какви да подберем за елегантна визия вижте в примерите. Чорапогащниците в примерите са от марката Conteofficial.

Визии в светлата тоналност. Със светлите цветове и тонове на дрехите носете светъл цвят /матови/ чорапогащници , за да бъдат в тон с образа.

Визии в тъмната гама -черно , графитено сиво, тъмно синьо, кафяво. С тези визии подхождат полупрозрачните чорапогащници или такива с принт.

Визии в черно-бялата гама. С черно-белите визии е добре да се носят чорапогащници в телесен цвят, черни с дребен принт, черни полупрозрачни или плътни.

Визии , когато имаме цветни дрехи. Отличен избор в тези случаи, подбираме чорапогащницив тон с цветовете на дрехите или принта. А, ако и обувките са в тон – то тогава ще имате прекрасна визия в монохром.

Визия в която съчетаваме с цвета на чантата. Когато подбирате чорапогащника по цвета на чантата, то най-добре е всичко останало в образа ви да е в един цвят – като в този пример – черно.

Визия подбрана по цвета на обувките. Тук е лесно. Подбирайте чорапогащниците по цвета на обувките. В идеалния вариант чорапогащниците да са плътни. И между другото тази визия издължава образа.

Визия вечерен образ. Освен прозрачни черни или телесни цветове чорапогащници, изберете и такива с романтични принтове или модели с лурекс /ламе/. Така празничното настроение е гарантирано.

Визия с микс от принтове. Не се притеснявайте да изберете за визията си чорапогащници с принтове , когато даже и дрехата ви е с принт. Главното при избора е чорапогащника да се съчетава преливащо с дрехите.

И като обобщение на темата ви давам няколко анти-примера.Не повтаряйте тези грешки !

А вие какви чорапогащници обичайно носите ? Имате ли чуденки и как се справяте ?