Карираният модел е символ на аристократизъм и когато дамите започнат да носят такива облекла, те придават към външния си вид допълнително елегантен стил. Карираните облекла обикновено са в ярки и жизнерадостни цветове и с контрастни съчетания. Те добавят цвят и текстура към вашата визия и ви отличават в тълпата.

Карето е подходящо както за работното , така и за свободното ежедневие.

Тази година облеклата с карета се предлагат в много цветови комбинации и в различни размери на техните квадратчета.

Карирания дамски костюм , комбиниран с бяла риза или блуза, карирана пола с непрозрачни чорапогащи черно или друго сако в неутрален цвят и  черни токчета са съчетание с което ще впечатлите , където и да отидете. Дори само карирана чанта или чифт карирани обувки, се оказват неочаквано подходящ завършек на всеки елегантен тоалет както за вашите делови изяви, така и за свободното време.

Носете каре сутрин на разходка по магазините или за среща с приятелки за следобедно кафе! За да създадете образ в небрежен ежедневен стил, заложете на рокля с кецове и карирано сако. Може да комбинирате още черно-бял кариран панталон или пола с цветен топ и маратонки или пък обикновена карирана рокля с ботуши. Отлична идея е да изберете разкошен кариран гащеризон и да го носите с дънково яке!

Избягвайки старомодния си и клиширан вид, тазгодишните дизайни дамски облекла с карета, се интегрират лесно с актуалните офис облекла. Карираните дрехи са проява на добър вкус. Когато ги носите, се представяте като ценители на облеклата в романтичен, ретро стил.

Този сезон повече от всякога дизайнерите се опитват да преоткрият красотата на някои позабравени елементи от ретро стила, за да вдъхнат живот и душа на иначе твърде безличните делови костюми, предназначени за професионалните пространства.

Освен за времето след офиса, карето е също толкова чудесно за съботно вечерно събиране или неделно барбекю! За да отговори на любовта ви към геометрията, карето този път може да е в приказно красива комбинация на червено и черно. За уикенда изберете къса плисирана или дълга и удобна пола, комбинирана с ниски боти или ботуши. Като малък детайл, добавете тънък колан. Така ще покажете на всички колко добре познавате тазгодишните модни тенденции!

Карето във вечерна визия ? Защо не!

Въпреки че по-рано се смяташе, че шотландското каре е просто очарователно, в наши дни това вече се възприема за много сериозен и стилен модел. Този сезон облеклата с модел “кариран аристократизъм “се завърнаха на подиумите и страниците на модните списания. Ето защо, те могат да бъдат ваш неизменен спътник във вечерните ви изяви!

Източник : Pinterest