Дамите с размери XXL и ” +” също са стойностни , красиви и сексапилни , не по – малко от другите с размери на модели . Разбира се , че те имат своите достойнства , красота , чар и хубост , която трябва да показват . Ето какви правила и препоръки могат да следват и да се чувстват комфортно в дрехите си , и най – важното да са самоуверени , и харесващи се . Криейки недостатъците на фигурите си , тези дами забравят за множеството предимства , които могат да изтъкнат. Обърнете внимание как може да прикриете недостатъците и да подчертаете предимствата си така :

 • Не носете торбести , широки рокли и туники . Популярно , но погрешно е това схващане , че така се скриват пълните бедра , ръце или корем . Напротив ! Те прибавят още няколко килограма към фигурата ви . Вместо това , облечете дрехи с прав , спокоен силует , който ще изглади линиите и няма да ви добави допълнителен обем .
 • Винаги е добра идея да се подчертае талията с тънко коланче , шев в кръста , ситни , но контрастни тегели . Така подчертаната ви талия ще отвлече вниманието от недостатъците , силуетът ще изглежда по- пропорционален и леко ще намали обема като цяло .
 • Забравете за пуловерите и жилетките с груба плетка и фигури.
 • Воланите , бастите , чупките , плисетата , буфан ръкавите могат да присъстват в съвсем обран , леко загатнат вид .
 • Избягвайте да обличате рокля или пола с цепка по бедрата когато е с дължина до коляното . Въпреки , че е вертикална линия и би трябвало да издължава силуета , тя ще бъде като маркер към пълно коляно , обемно бедро , а това ще отнеме от привлекателността ви . Такава цепка стои добре на дълги до около прасеца поли .
 • Полите с пеплум /къдрав волан/ в талията в съчетание с къса дължина на полата или роклята отново не е добра идея . Нека дължината на този модел да е до средата на прасеца .
 • Заложете на ярките цветове , но все пак с умереност в проблемните зони. Те могат и ще прикрият недостатъците на фигурата ви , ще изтъкнат предимствата й . Не се крийте зад черния цвят на дрехите . Мит е , че прави фигурата изящна !
 • Подходящ модел за дънките , е този с висока талия и прави крачоли , с лек ” слим ” ефект . Избягвайте цепките и декорациите .
 • Създавайте допълнителни вертикални линии във визията си , използвайки дълги ризи , сака , тренчкоти , жилетки , палта . Широките , дълги , с най – много 2 басти в талията панталони са чудесен избор на вертикала в силуета .
 • Избягвайте обувките тип “балеринки” и такива с кръгли “носове” .
 • Големите торбести чанти дават по- голям обем на силуета . Най – добрия избор са чанти със среден размер и изчистени линии .

Това е скъпи дами! Няма хора без недостатъци във фигурата ! Има неглижиращи , незаинтересовани и неинформирани ! Не бъдете такива ! Обичайте себе си и се грижете за външния си вид !

Ако желаете лична консултация , пишете ми !

Изображения Pinterest