При избора на пролетен гардероб жените обикновено обръщат внимание на атрактивния външен вид, степента на комфорт при носене и хармоничното съчетание с други дрехи. И това е много правилно, защото Личния стил е точно съвкупност от тези три компонента. Ето какъв е краткия списък на универсалните неща:

  • Класически панталон
  • Дънки
  • Плисирана пола
  • Пуловер или суитчър с качулка
  • Бяла риза
  • Ниски обувки
  • Маратонки или сникърси

Класически панталон

Подходящи са за всяко време и могат да се носят на всяка възраст. С тяхна помощ можете да създадете бизнес или спортен образ. Отгоре можете да носите бяла риза или тениска, пуловер или поло. По-дръзка комбинация е панталон + суичър или качулка. Такъв младежки комплект често се допълва с бели или черни маратонки.

Дънки

Това е едно от най-удобните неща в гардероба ви. На първо място, дънките трябва да бъдат избрани въз основа на типа на фигурата. Например, дънките Slim и с ниска талия изглеждат добре на стройни жени, докато дамите с извита формi трябва да обърнат внимание на моделите с висока талия. Универсални опции са дънки с прав силует. Те се комбинират с всяка горна част без изключение.

Пуловер или суитчър

Пуловерите са универсална част от горната част на дрехите за за пролетта и зимата . Разнообразявайте с овърсайз размерите и цветовете. както и с плетката , която може да бъде акцент на визията. Суитчърите въпреки факта, че принадлежат към спортния стил, те са подходящи при създаването на ежедневна визия. Основното нещо е да изберете правилния размер. Дрехите не трябва да пречат на движението или да са с няколко размера по-малки. Цветовата палитра може да бъде много разнообразна. 

Плисирана пола

Тя подчертава изтънчеността и женствеността. Стилистите понякога я наричат ​​стандарт за елегантност. Дължината на полата трябва да се избира въз основа на височината и характеристиките на женската фигура. Моделите с дължина до коляното изглеждат добре на ниски момичета, високите жени могат да експериментират с всякаква дължина. Високата талия може да скрие проблемните зони.

Бяла риза

Това е основата на всеки стилен гардероб. Комбинира се както с ежедневни визии, така и с празнични тоалети. Бяла риза изглежда еднакво добре с дънки, панталони, поли или къси панталони под чорапогащи. Често се използва за експериментиране с многопластови визии с жилетки и пуловери.

Ниски обувки

Удобството на първо място е основното за работещата жена. Освен това съвременните трендове изцяло лансират тази линия на елегантната визия. Много добре изграждат спортно – елегантния стил.

Маратонки или сникърси

Най-накрая жените могат да носят красиви рокли, поли, панталони и буквално да летят и пърхат. И всичко благодарение на какво? Точно така, модата за маратонките и сникърсите! Това е стилно, удобно, практично и краката ще ви благодарят за почивката от токчетата. В идеалния случай трябва да имате три вида маратонки в гардероба си: за спорт, ежедневни и за събития (за срещи, събития).

Изображения : Pinterest