„Стилът е начин да кажете кой сте, без да използвате думи.“ Рейчъл Зоуи

Дрехите и външното ни излъчване, Личния стил са нещото, което поставя рамката на нашия образ. Така ние даваме на света нашата заявка за присъствие и уникалност. Решавайки да изградим ,променим или утвърдим своя Личен стил ние предприемаме конкретни стъпки.

Не е необходимо да пазаруваме много или от скъпи марки и магазини, да изхвърлим всичко което имаме в гардероба си и така да „съсипем” финансите си.

Тук мога да ви помогна с придобиване на умението да съчетаваме умело цветове , материи, аксесоари, обувки. И как да надграждаме , да го направим с това което имаме , да добавим нещо ново , да забравим нещо старо, демоде или което не е „нашето”.

Личния стил изисква търпение и приемане , най-вече на себе си.С умело подадена приятелска ръка и информация всеки човек може да направи много за визията и самочувствието си.
И ето основните неща , които трябва да ви водят:

Харесвай себе си /килограмите или ръста нямат решаващо значение, няма грозни хора – само неподдържани/.
Срещали ли сте жена или мъж с по-пищна фигура , но които правят приятно и запомнящо се впечатление и слаби жени или мъже с размъкнат и палячовски вид , които те карат да отвръщате поглед? Кои ще изберете за компания и разговор , за заемане на служебна позиция във фирмата ? Бъдете близо до природата си , ако вътрешния ви глас го казва.Ако пък желаете промяна – супер , давайте! Но винаги обичайте себе си!

Дрехата може да бъде и приятел и враг.
Дрехите контролират хората . Когато открием личния си стил , подберем правилно дрехите в гардероба си много често ще срещаме възхитените погледи на хората около нас.Искаме , нали?

Бъдете постоянни и уверени в личния си стил , когато вече сте го намерили.
Не робувайте дословно и категорично на модни тенденции. Модата е капризна и егоистична съветничка ако й се подчинявате за всичко.

Личния стил когато сте го намерили е нещо постоянно .Той е вашата характеристика, сърцевина, индивидуалност. Може да се развива според фигурата, възрастта, социалното положение .Прибавяйте , развивайте, усъвършенствайте – това е разковничето!

Дайте си време.
Личния стил е съвкупност от дрехи , аксесоари , обувки , култура на поведение, речеви изказ, общуване , любов.Нека времето което ще вложите за синхронизиране на всички тези детайли бъде капитала за бъдещето ви.Убедена съм че така ще постигнете желаното от вас в живота –увереност, самочувствие, успех, уважение, желана работа, настроение, обич и доверие.

Оставям на вас да прибавите още …

Аз се надявам щом сме заедно тук ще ми се доверите и ще оформим вашето АЗ взимно.

Мога да ви помогна за правилните решения със:

-Лична консултация за определяне на Вашия тип и цвят/цветови анализ/
-Лична консултация за определяне на Вашия стил
-Лична консултация за умения как да съчетавате цветове , материи и аксесоари
-Лична консултация за подбор на гардероба Ви – дрехи, аксесоари, обувки.
-Лична консултация за пазаруване при обновяване на гардероба Ви.
-Лична консултация за избор на визия за конкретен повод.
-Лична консултация за сезонен стил .
-Лична консултация за корпоративен стил.