Полата е една от най – женствените дрехи в нашия гардероб . Особено внимание и актуалност в есенно – зимния сезон имат “миди” полите . Те предлагат стил и комфорт . Нека ви разкажа малко повече как можем да ги съчетаем с другите части на визията ни и кои модели и цветове да изберем .

Класика си остават правите “миди” поли . Във всичките им цветови варианти те се съчетават отлично , както с обувки на ток , така и с боти и ботуши , а също много добре и със спортни обувки . Подходящи са за всички фигури . Дължината миди обаче краде няколко сантиметра от краката на по – ниските дами , ако е съчетана с обувки или кубинки . Внимавайте ! За тях подходящи са само високите ботуши .

Правата “миди” пола в съчетание с пуловер , късо кожено яке , яке бомбър стои много изискано и в същото време ежедневно – елегантно.

“Скучната” права черна миди пола , може да изпъкне и да й придадете модерно излъчване , ако я съчетаете с ярки на цвят боти или пуловер с геометрични линии . Черната основа на полата , съчетана с контрастна горна част като риза , пуловер , плетена блуза в райе или каре е едно много добро съчетание за свежа визия . Чанта с по-ярки елементи в основен черен цвят перфектно може да завърши елегантно визията ви .

Варианти за горна част към правата “миди” пола са боди от плътна трикотажна материя , риза деним , както и съчетаването на поло с тънка риза в един цвят и ботуши на висок ток .

Много модерни тази есен са плисираните миди поли “солей” . С тях се чувстваме женствени , въздушни , романтични . Те са подходящи и за по – пълни дами , ако са съчетани с дълъг пуловер до средата на бедрото , като така се получава уравновесяване на силуета . Полата “солей” се съчетава с всички базови типове обувки , както и с кубинки и високи ботуши . Особено елегантно изглежда “солея” със сако . Ако прибавите и колан в кръста за подчертаване на талията , ще имате една наистина женствена и елегантна визия . Съчетана полата “солей”с дънково яке и маратонки прави стила спортен и много подходящ за свободното време .

Кожените “миди” поли са истински хит тази есен . Прави или силует А , дори разкроени те внасят премерена доза екстравагантност . Експериментирайте – съчетайте с пуловер , дънкова риза , с дълга бяла риза и къс обемен пуловер в различни разцветки .

Дългото палто е подходящо за всички “миди” поли.

Насладете се на есента – топла и не толкова , но с ярките си багри тя ни донася хармоничност във вътрешния ни свят и богатство на възприятията на всичките ни сетива !