Избора на пола , като една от предпочитаните дрехи в гардероба на всяка една жена е дрехата , която подчертава естествената женска красота. Ето защо избора на подходящата кройка на полата според типа на фигурата ни е много важен момент . Ето защо тази статия е посветена на тази тема . Разгледайте примерите в снимки и подберете своята . Ако не знаете типа на своята фигура , то ви очаквам за съвместна консултация Личен стил , на която ще разберете всичко за своята фигура и стила си , ще надградим заедно и ще получите уменията си да изграждате своята визия с лекота и удоволствие .

Пола тип “молив”. Този тип пола има свойството да подчертае всички достойнства на фигурата тип “круша” , прави я още по- изразителна . Колана на полата е необходимо да стои точно на талията . Ако искате да визуално да издължите краката си, изберете вариант “миди”.

Права пола . Правата пола идеално подхожда на жени с тип на фигурата “пясъчен часовник” и “обърнат триъгълник “. Най- често , правата пола има средна талия .

Пола с А – силует. Полата с А – силует от по- плътен плат помага да се подчертае талията и да се създаде женствен силует . Тя е прекрасен избор за фигурите тип “правоъгълник ” или “обърнат триъгълник ” . Така също този тип пола може да скрие успешно корема.

Сатенена пола . Важно е да отбележа , че сатенената пола е способна да подчертае всички недостатъци на фигурата ви . Затова дамите с проблемни зони – очертано коремче и по – широки бедра , е хубаво да стилизира тази пола с удължен горен слой . Много добър избор е тази пола за дамите с по-слаби бедра . Ако искате да създадете стилен силует , избирайте дължината на полата да е една идея над глезените. Дължината до средата на краката на тази модел пола е способна да направи фигурата тромава.

Пола тип “прегърни ме”. Този модел пола прекрасно удължава силуета , удължава краката , подчертава талията . Идеална е за дамите с нисък ръст . А благодарение на вертикалната линия на модела се коригира ширината на бедрата и стройността им.

Пола с волани . Такъв модел пола добре уравновесява фигурата , особено ако ръцете ви са по-пълни или имате широки рамене. Така също полата с волани утежнява долната част на тялото и затова от нея следва да се откажат дамите с широки бедра . Ето защо тя е много подходяш вариант за дами със слаби бедра .

Пола плисе . Този модел позволява да се създаде женствен силует , а така също извайва красива талия . Тя е прекрасен избор за фигурите тип “правоъгълник” и “обърнат триъгълник” . Важен момент обаче е избора на правилна дължина . Полата с дължина около глезена е идеален вариант за хармоничния силует. Дължината около коленете може да направи фигурата тромава.

Изображения : Pinterest