1.Лични консултации

Личните консултации са нашето споделено време и забавление в които заедно ще откриваме вашата индивидуалност и оформяме вашия стил. Чрез тях вие ще определите външните ви характеристики и кои са дрехите , които са вашите спрямо тях .Кои дрехи да извадите и кои да прибавите към гардероба си и как да съчетавате цветове и материи . Кои са подходящите за вас аксесоари , бижута и гримове . Как да избирате в магазина дрехи и аксесоари и най- важното как да излъчвате увереност , самочувствие и уникалност . А когато ги имате вие ставате успешни . Продължителността им зависи от вашите нужди и въпроси , провеждат се в удобно вас време ,  цената зависи от това и от темите , които ще бъдат включени. Попитайте ме ТУК.

2. Цветови анализ.

Цветовете изграждат нашето ежедневие и му вдъхват живот. Самите ние излъчваме цветове, които са нашите послания към хората и света . Ето защо , правилно подбраните цветове за вашия тип кожа , очи и коса са ключа към вашето самочувствие , красота и младост . С правилно подбраните цветове на вашите дрехи и аксесоари погледа ви блести , кожата ви изглежда не само млада , но и красива , скриват се всички несъвършенства . Попитай ме за своя цветови анализ ТУК.

3.Корпоративни услуги.

Изграждане на индивидуален  корпоративен имидж според специфични изисквания на корпоративния бранд. Създаване на персонален разпознаваем и уникален дизайн и стил на компанията .

Провеждане на групови или индивидуални консултации с екипа от служители по предварително уговорени теми в областта на личния стил или корпоративния имидж по време на провеждащи се Тийм билдинг срещи .

Попитайте ме ТУК

4 . Тематични срещи

Обикновено се обявяват във Facebook страницата – ОгледалО . Продължителността им е около 2 часа и в тях може да научите някои от тайните на перфектния личен стил от Емилия Георгиева . Темите могат да бъдат най- различни като : “Детокс на гардероба ” , “Стил и увереност ” , ” Цветове и вътрешен свят ” , ” Силуета в огледалото ” . Ако желаете тема по ваш избор може да предложите ТУК .