Те са неотменна част от дамския гардероб през годините назад . Всъщност са оснoвни модели и части на облеклото , без които не можем в ежедневието си . Трябва само да прибавим нещо , което се показва на последните страници на модните списания и дефилета на брандовете . Допълващи свежи детайли . Ето някои от тях :

  • Романтичния стил се съчетава с ренесансовия . Принтовете на цветя се вихрят отново с подобаващо значително място в гардероба . Интересен акцент е съчетаването с буфан ръкави и квадратни деколтета . Полите са прави или с набор , с лек обем .
  • Миди дължините на полите и панталони със 7/8 дължина – тесни или със средна ширина на крачола . Могат да се носят с мек пуловер , широка риза или дълго палто . тук модерния елемент е напластяването . Носете винаги с високи обувки , за да сте елегантни . Полите съчетавайте с дълга риза отгоре , а не вътре в полата . Така може да сложите и ниски обувки или дори модерните маратонки с дебела подметка .
  • Ефирни блузи съчетани с панталони или поли деним . Получава се прекрасно преливане на нежността на блузата с меката грубост на плата деним . Някои от блузите могат да са съчетание на органзата с плетиво , памук или шифон . Модния елемент са широките буфан ръкави .

Изображения Pinterest .