Много често моите клиенти ме питат как да съвместят модерното с практичното , стилното и елегантно излъчване , когато съставят своята визия за работното си ежедневие в офиса. А най – голямото предизвикателство е да не изглеждат провокативно. Как? Ето няколко идеи.

Дънки + сако + боти до глезена.

Точно това е универсалния външен вид за работа , без да се спазва строг дрес код за офиса. За по- тренд визия , изберете прави овърсайз сака, избягвайте вталените и къси. Много добър избор е сакото в каре или щампа с което ще покажете своя индивидуален почерк .

Костюм

Ако вашият дрескод изисква да носите костюми, защо не?

Костюмите с панталони, а не с поли, се считат за по-актуални през последните няколко сезона. За да направите външния вид по-индивидуален, си струва да носите блуза или трикотажно поло с ярък цвят (можете дори неоново розово или жълто) под обичайния класически костюм с неутрален цвят.

Рокля + ботуши до коляното

Има няколко печеливши визии, които работят добре в офис средите, а миди рокля с ботуши до коляното е една от тях. Ботушите могат да бъдат по-високи от подгъва на роклята, това също е важно.
Можете да добавите кожен блейзър, за да подчертаете колко шик е тази визия.

Класиката във визията – панталон или пола с пуловер без ръкав.

Съчетавайте панталони или рокля с пуловер без ръкави върху бяла риза. И разбира се, не забравяйте да добавите мокасини или обувки на висок ток , както и чанта за истински финес.

Изберете овърсайз риза и я носете стегната с колан или не прибрана. Пуловера без ръкави също трябва да бъде избран не в тясна, а малко по-обемна ширина.

Пола молив и овърсайз пуловер.

Полите молив са класическа част от офис гардероба. Разбира се, полата може да се носи с обикновена риза и сако. Ако искате повече индивидуален почерк, най-добре е да комбинирате пола-молив с обемен плетен пуловер, който не е пъхнат изцяло в полата, например само с единия ръб. Определено ще бъдете забелязани и оценени.

Ако се колебаете , какво да изберете за ваша офис визия , пишете ми за консултация Личен стил!

Изображения : Pinterest