• ЯРКИТЕ ЦВЕТОВЕ . Яркият цвят винаги е освежаващ , привлича вниманието на околните , но подбран внимателно е отлично средство за прикриване на несъвършенствата на фигурата и кожата . Това обаче не означава , че дамите с Летен цветотип трябва да носят ярките цветове на Зимния . Разбира се , че те трябва да се придържат към такива от своята Цветова гама . Избирайте не само ярки елементи на облеклото , но и на рокли , палта , якета . Много добър пример за това е обожаваната от мен актриса Мерил Стрийп . Нейната тайна не е в пластичните интервенции / тя категорично ги отхвърля , аз също / , а в правилно подбраните цветове от нейния Цветови сезон .
  • Вижте как изглеждат дами на възраст над средната , когато използват своите ярки цветове . Дори и сивата коса с умно избрания цвят на дрехата изглежда секси и привлекателна .
  • Бели и ненаситени цветове . Те винаги ще отнемат от годините в полза на младежкото излъчване , но много внимавайте с обратния ефект – на някои от вас те могат да правят кжата бледа или болнава , да подчертаят кръгове под очите . Винаги прибавяйте цвят към основния бял или бледо – пастелен .
  • Най – добрия съвет , който мога да ви дам относно цветовете е : Намерете Вашите , чрез консултация Цветови анализ !