Аксесоарите са чудесен начин да завършите всяка визия и да я направите уникална.
Много модерни жени избират да инвестират в допълнения към гардероба, които могат да се носят през цялото време и да се съчетават с цялото им облекло. Ето защо ви представям няколко от най-впечатляващите аксесоари, които може да изолзвате, разбира се съобразени с вашия стил и предпочитания.

Колие от мъниста за повдигане на настроението ви

Колието от мъниста е актуална тенденция сега, а материалът на мъниста може да бъде всякакъв: както естествена мъниста, така и пластмасови мъниста, както и полускъпоценни и скъпоценни камъни. Можете да избирате между забавни гривни за приятелство или изящни кичури с мъниста, които да украсят врата ви.

Начинът, по който носим бижута през последните години, е толкова вълнуващ. Добавяме към сериозния си костюм тънка верижка или закачливи обеци. Ние използваме бижутата си като начин за комуникация – за да покажем кого обичаме, в кой месец сме родени, зодията ни и т.н.

Тенденцията на “бижута със смисъл” става все по-актуален, било то инициали и цифри или емотикони и символи на марката. Сега много марки създават цяла серия от бижута, които повдигат настроението: от многоцветни скъпоценни камъни до положителни послания и лечебни кристали. Също така в тенденцията са кристали, скъпоценни камъни и талисмани от различни цветове.

Например, усмихнатото лице 🙂 се счита за международен символ на щастието, простият дизайн е един от най-често срещаните образи на 21-ви век, разбиран в повечето култури и езици по света. Ако може да се изпрати чрез SMS, защо да не направите същото в бижута и да го носите всеки ден?

По-големи пръстени

От години сме обсебени от деликатни, тънки пръстени, които дори могат да се носят на кокалчетата на пръстите. Пръстените под формата на знак за вечността отдавна заемат специално място в аксесоарите на жени от всички възрасти.

Но без съмнение промените вече са настъпили и масивните „коктейлни“ пръстени в злато или сребро, със и без скъпоценни камъни, заменят тънките, спретнати пръстени.
Такива масивни модели добавят шик към образа и са много популярни сред почитателките на модата.

Класически часовник

Сега всички знаци сочат към възраждането на наистина вечни стилове на часовниците. Това са класически в мъжки стил, и женствени тънки часовници и други добре познати модели часовници в златисто, сребристо или комбинация от различни метали. Добре подбраният класически часовник е чудесен аксесоар, който подхожда на всяка визия.

Бижута с емайл

Тази година се наблюдава приток на марки, експериментиращи с ярко оцветен емайл. Цветът продължава на бижутата, независимо дали са в скъпоценни или полускъпоценни камъни, инкрустирани или емайлирани. Това отношение се проявява и в начина, по който стилизираме бижутата: можем без проблем да наслоим няколко верижки и колиета една върху друга наведнъж или да изберем едно бижу като акцент в изображението.

По – масивни вериги

От няколко години носим големи верижки на вратовете си, но тази година се оказа, че истинското внимание се обръща на тежките верижки от жълто злато. Изглежда, че искаме хората наистина да видят нашите бижута. Многго модни икони като са любители на тази тенденция и рядко се виждат без чокър или със златни верижки. Модните експерти казват, че големите верижки са много добра алтернатива, вървят с всичко и са основен елемент в гардероба. Освен това бижутата в този случай не са по-лоши от истинското злато.

Бижутата като форма на изкуство

Бижутата, които изглеждат като малки произведения на изкуството, са голям хит сред потребителите. Това могат да бъдат както обеци във формата на мида или панделка. Фантазията на независимите марки бижута вече е безгранична. Ако закупите такова бижу, то определено може да заеме централно място във вашия гардероб.

Изображения : Pinterest