Отзиви

Ето и коментарите на някои от прекрасните дами, с които съм работила

“Не мога да опиша с думи колко съм ти благодарна, Еми! След участието в твоята програма “Дрехите, които ти подхождат”, пазаруването се превърна в съвсем различно преживяване за мен. Преди избирах и купувах дрехите, които ми стават и са в по-тъмни цветове, много се колебаех при избора на цвят и кройка. А сега съм толкова уверена (благодарение на наученото от теб), знам кои цветове ми подхождат, кои модели са подходящи за тялото ми и изборът е много по-лесен и приятен. Разчистих с лекота гардероба си и постепенно започнах да го допълвам с моите нови любими цветове. Промених и цвета на косата и прическата (това ще стане по-бавно) и всички забелязват промяната в мен, харесват ме повече и непрекъснато получавам комплименти. А самият факт, че променям толкова много неща от визията си, ме изпълва с вдъхновение, нова енергия, самочувствие и е изключително приятно и зареждащо. Като си помисля, че 35 години бях с една и съща прическа и цвят на косата!!!
Участието ми в твоята програма е най-приятната и бързо възвръщаща се инвестиция, която съм правила!
Благодаря ти, Еми, за всеотдайността и подкрепата, за приятелското и мило отношение, за професионализма!”

Ани Димитрова, гр. Русе

 “Щом стане дума за цветове смятах, че всичко знам. Истината е, че срещата със специалист преобърна представите ми за цветовете и тяхното значение!
Благодаря ти, Еми, за подробната и пълна информация! Благодаря ти за това, че нищо не ми спести в полза на моето по- хубаво и успешно АЗ!
Прекрасно е, че презентацията остава при мен и мога винаги да се подсещам какви комбинации да правя. Много е удобно да правя справка чрез телефона преди да си купя нова дреха. 45 слайда, различни визии, аксесоари, рамки на очила, любимите ми шалове и рокли.. и още, и още.. Направо съм смаяна.

Заслужава си всяка Дама да отдели време и да ти се довери!

Едно огромно благодаря!”

Теодора Димитрова, гр. София

“Препоръчвам услугите на Еми освен за лично ползване и като супер подходящи за подарък на майка, приятелка, бизнес партньор и други.
Тя е супер професионалист и човек, с когото се общува лесно и приятно!
Времето с нея лети и е супер зареждащо!
Благодаря, Еми! Ние, от “Подари емоция”(услугата, с която организираме изненади и изживявания за любими хора) тепърва ще използваме услугите ти. 😉”

Христина Лакева – Емоцията, гр.София

“Моята промяна преди и сега. Прекрасно е да влезеш в магазина и да знаеш какви цветове ти отиват.
Благодаря Емилия Георгиева-Еме за прекрасното обучение което промени начина ми на пазаруване и обличане.”

Силвия Атанасова, гр.Мадрид, Испания

“Консултацията ми с Еми беше едновременно изключително професионално поднесена, но и толкова топла човешка среща. Откри нов свят пред мен с невероятни възможни комбинации, които биха подчертали моята индивидуалност. След нея нямах търпение да тръгна по магазините и презаредя себе си с нови цветни усещания. Най-искрено препоръчвам стил и имидж консултация с Еми, която е винаги на среща за това да избереш най-доброто и само най-доброто за себе си!”

Милена Николова, гр. София

Еми е човек с отличен нюх за красотата, независимо дали става дума за облекло или интериорен дизайн! Пожелавам успех и продължавам да следя с удоволствие всяка публикация!!

Надя Улянова, гр.Стара Загора

“Еми, благодаря ти още веднъж за това невероятно преживяване и за професионалната ти консултация! Отвори вратата към един нов свят, пълен с прекрасни цветове, стил, изисканост и красота! Дори ме провокира да поискам да изляза от обичайните ми цветове и да опитам нещо различно, което да ми помогне да изразя себе си по още по-подходящ начин. Благодарение на твоите насоки и съвети имам възможност да бъда по-добра версия на мен самата!”

Ива Василева, гр. София

Еми е чудесен професионалист и много слънчев човек, който ще ви даде много работещи съвети за перфектна визия и самочувствие!

Таня Златанова, гр.Варна

“Мили дами, с огромно вълнение искам да ви споделя за невероятното преживяване което си подарих с “Имидж и личен стил” с Еми, стилист и личен консултант. С невероятна вещина и внимание разкри пред мен тайната “игра” на цветовете – пролет, лято, есен, зима – съобразени с цвета на моята коса, очите, тенът на лицето! Помогна ми да определим моята цветна гама, възможните комбинации и варианти. Но това далеч не е всичко. Подбрахме съответната тоналност на червилото, консултира ме за подбора на аксесоарите. Всичко най-подробно получих на запис , за да ми бъде винаги “под ръка” при покупка на дрехи и аксесоари. В края на срещата направо летях от щастие, че се потопих в един нов цветен свят.Идват прекрасни празници и месеци, подарете си това истинско женско удоволствие. Подарете го не само на Вас, а и на приятелки и близки!

Благодаря ти, Еми❤️”

Бонка Йодранова, гр. Варна

“Благодаря за прекрасното пътешествие в страната на цветовете! За мен беше изключително полезна и приятна нашата среща!”

Гергана Атанасова, гр. Варна

бюлетин

Запиши се за моя бюлетин!

Веднага ще получиш специална статия как да подбираш облеклото си. Също така ще получаваш от мен полезна информация за имидж и стил.

пиши ми

Възползвай се от 15-минутен безплатeн разговор, в който ще обсъдим твоите нужди за елегантна визия или цветови сезон!

Пиши ми:

5 + 8 =