Отзиви

Ето и коментарите на някои от прекрасните дами, с които съм работила

Анелия Ангелова, гр. София

“Искам да споделя за един прекрасен експеримент , който направих със себе си, една прекрасна емоция, която изживях. Един невероятен подарък и “me-time“!
Имах огромното удоволствие да прекарам много специално време с една изключително модерна, иновативна и много приятна бизнес дама, която ми направи “Цветови Анализ”!
А какво е “Цветови Анализ”? Цитирам нея буквално:

“ЦВЕТОВИЯ АНАЛИЗ Е ПРЕЖИВЯВАНЕ С ОТКРИВАНЕ НА ПОДХОДЯЩИТЕ ЦВЕТОВЕ ЗА НАС В ОБЛЕКЛОТО, ГРИМА, АКСЕСОАРИТЕ! ВЪНШНОСТТА НИ ОПРЕДЕЛЯ КОЙ СЕЗОН СМЕ:
ПРОЛЕТ, ЛЯТО, ЕСЕН ИЛИ ЗИМА!
ПРОЦЕСЪТ НА ОТКРИВАНЕ Е ЧРЕЗ НАЛАГАНЕ НА ПАЛИТРИ ОТ ЦВЕТОВЕ И ВИДИМИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ РЕАКЦИЯТА НА ЛИЦЕТО, ОЧИТЕ, КОСАТА !”

Препоръчвам горещо на всеки, който иска да преоткрие себе си, да разгърне още повече вътрешното си АЗ и да използва пълният потенциал на вече дадената му Божествена Красота!”

Даниела Георгиева, гр. Варна

“Не мога да опиша с думи колко съм ти благодарна, Еми! След участието в твоята програма “Дрехите, които ти подхождат”, пазаруването се превърна в съвсем различно преживяване за мен. Преди избирах и купувах дрехите, които ми стават и са в по-тъмни цветове, много се колебаех при избора на цвят и кройка. А сега съм толкова уверена (благодарение на наученото от теб), знам кои цветове ми подхождат, кои модели са подходящи за тялото ми и изборът е много по-лесен и приятен. Разчистих с лекота гардероба си и постепенно започнах да го допълвам с моите нови любими цветове. Промених и цвета на косата и прическата (това ще стане по-бавно) и всички забелязват промяната в мен, харесват ме повече и непрекъснато получавам комплименти. А самият факт, че променям толкова много неща от визията си, ме изпълва с вдъхновение, нова енергия, самочувствие и е изключително приятно и зареждащо. Като си помисля, че 35 години бях с една и съща прическа и цвят на косата!!!
Участието ми в твоята програма е най-приятната и бързо възвръщаща се инвестиция, която съм правила!
Благодаря ти, Еми, за всеотдайността и подкрепата, за приятелското и мило отношение, за професионализма!”

Ани Димитрова, гр. Русе

“Щом стане дума за цветове смятах, че всичко знам. Истината е, че срещата със специалист преобърна представите ми за цветовете и тяхното значение!
Благодаря ти, Еми, за подробната и пълна информация! Благодаря ти за това, че нищо не ми спести в полза на моето по- хубаво и успешно АЗ!
Прекрасно е, че презентацията остава при мен и мога винаги да се подсещам какви комбинации да правя. Много е удобно да правя справка чрез телефона преди да си купя нова дреха. 45 слайда, различни визии, аксесоари, рамки на очила, любимите ми шалове и рокли.. и още, и още.. Направо съм смаяна.

Заслужава си всяка Дама да отдели време и да ти се довери!

Едно огромно благодаря!”

Теодора Димитрова, гр. София

“Препоръчвам услугите на Еми освен за лично ползване и като супер подходящи за подарък на майка, приятелка, бизнес партньор и други.
Тя е супер професионалист и човек, с когото се общува лесно и приятно!
Времето с нея лети и е супер зареждащо!
Благодаря, Еми! Ние, от “Подари емоция”(услугата, с която организираме изненади и изживявания за любими хора) тепърва ще използваме услугите ти. 😉”

Христина Лакева – Емоцията, гр.София

“Моята промяна преди и сега. Прекрасно е да влезеш в магазина и да знаеш какви цветове ти отиват.
Благодаря Емилия Георгиева-Еме за прекрасното обучение което промени начина ми на пазаруване и обличане.”

Силвия Атанасова, гр.Мадрид, Испания

“Консултацията ми с Еми беше едновременно изключително професионално поднесена, но и толкова топла човешка среща. Откри нов свят пред мен с невероятни възможни комбинации, които биха подчертали моята индивидуалност. След нея нямах търпение да тръгна по магазините и презаредя себе си с нови цветни усещания. Най-искрено препоръчвам стил и имидж консултация с Еми, която е винаги на среща за това да избереш най-доброто и само най-доброто за себе си!”

Милена Николова, гр. София

Еми е човек с отличен нюх за красотата, независимо дали става дума за облекло или интериорен дизайн! Пожелавам успех и продължавам да следя с удоволствие всяка публикация!!

Надя Улянова, гр.Стара Загора

“Еми, благодаря ти още веднъж за това невероятно преживяване и за професионалната ти консултация! Отвори вратата към един нов свят, пълен с прекрасни цветове, стил, изисканост и красота! Дори ме провокира да поискам да изляза от обичайните ми цветове и да опитам нещо различно, което да ми помогне да изразя себе си по още по-подходящ начин. Благодарение на твоите насоки и съвети имам възможност да бъда по-добра версия на мен самата!”

Ива Василева, гр. София

Еми е чудесен професионалист и много слънчев човек, който ще ви даде много работещи съвети за перфектна визия и самочувствие!

Таня Златанова, гр.Варна

“Благодаря за прекрасното пътешествие в страната на цветовете! За мен беше изключително полезна и приятна нашата среща!”

Гергана Атанасова, гр. Варна

“Мили дами, с огромно вълнение искам да ви споделя за невероятното преживяване което си подарих с “Имидж и личен стил” с Еми, стилист и личен консултант. С невероятна вещина и внимание разкри пред мен тайната “игра” на цветовете – пролет, лято, есен, зима – съобразени с цвета на моята коса, очите, тенът на лицето! Помогна ми да определим моята цветна гама, възможните комбинации и варианти. Но това далеч не е всичко. Подбрахме съответната тоналност на червилото, консултира ме за подбора на аксесоарите. Всичко най-подробно получих на запис , за да ми бъде винаги “под ръка” при покупка на дрехи и аксесоари. В края на срещата направо летях от щастие, че се потопих в един нов цветен свят.Идват прекрасни празници и месеци, подарете си това истинско женско удоволствие. Подарете го не само на Вас, а и на приятелки и близки!

Благодаря ти, Еми❤️”

Бонка Йодранова, гр. Варна