Здравей!

Казвам се Емилия Георгиева и съм тук за да ти помогна и вдъхновя да създадеш или преподредиш своя стил в облеклото , дизайна на дома си или просто да прочетеш интересни неща в тези теми , и ако ти харесват да промениш цвета на ежедневието си .

Реших да създам този блог , защото открих страстта и възможносттта да споделям пишейки за моите вдъхновения –да показвам своя стил и почерк , да изразявам себе си , да превърна  естетиката в цветовете на моя живот.

Знаеш ли ,че оглеждайки себе си , може да се виждаме уникални , изградени , самоуверени , желани и хармонични .

По образование съм икономист , но както често се случва , призванието не съвпада с образованието . Така стана и при мен . Променяла съм се , развивала съм се и съм вървяла към нещото което съм аз самата – да помагам в една много често загърбвана и пренебрегвана от хората част от живота – личния стил . И в която всеки се мисли за знаещ ,можещ и треперещ да не му се меси никой . Даа…

Замисли се , дали някой те е учил че си уникална , че може да си различна ,че изразявайки себе си имаш дух и желание за много „живот” в живота си , че цвета на дрехите и дома ти определя цвета на мислите и ежедневието ти , на успехите в работата ти , дори на щастието в любовта ти.

Да , аз съм убедена в това ! И затова съм тук !

Завършила съм Академия за стилисти при Националния Имидж консултант Румяна Величкова .

Завършила съм академия за интериорен дизайн към професионален център”Нет Ит” гр. София .

Курса по „Приложна психология” към център ”Полиада консулт” гр.Варна направи възможен старта на това начинание .

Обичам да създавам стил и естетика в живота си – да се обличам запомнящо се , домът ми да е моя почерк .Това ми дава хармония , обръщам гръб на сивотата , която ме заобикаля .

Моето огледало е желанието да бъда и откривам себе си!

А твоето ? Огледай се и пожелай !

Не е необходимо да правиш големи инвестиции , ако нямаш възможност или не желаеш . Може просто да пренаредиш в подходящ вид това което имаш . Чрез консултациите с мен можеш да постигнеш самоувереност , самоуважение и самочувствие .

Как ? Попитай ме !

Ще споделяме , ще откриваме заедно , ще създаваме цвят и стил за теб и твоя дом , в твоя живот!

Ако желаеш промяна се иска само малко смелост !

Повярвай – това е най-доброто което можеш да направиш за себе си . Защото си ТИ . ТИ не си само очакванията на другите , работата , задълженията ,отговорностите !

Приеми ме като приятел , който не те поучава , а разбира , подкрепя и помага .

Обичаш ли поезия , пътешествия , изкуство ?

Да , и това може да прочетеш тук . Вдъхновения – така ги наричам аз .

Надявам се че срещите с мен ще са пътя към желания образ в огледалото на твоя свят .